Bra bemötande ger bra omdömen!

Mitt nyårslöfte i år blev att dra ner på shoppandet. Jag har, om jag nu ska klappa mig själv på axeln, slutat gå mycket i affärer där jag vet att det är lätt att hamna i en köpsituation och därför har bloggen inte uppdaterats på länge. Dock är det desto värre med internet och det universum av shopping som bara ligger några få klick bort. Det jag nu har kommit fram till som faktiskt hjälper mig i mitt handlande är att leta omdömen på både produkt och affär innan jag slutligen tömmer min varukorg i den digitala kassan. Jag handlar alltså mer med kvalitén i åtanke och ibland går det nästan till överdrift när jag spenderar dagar av att läsa omdömen och betyg gällande allt från kundtjänst till kvalitén på gummit skosulorna.

Mitt senaste kap var, efter många långa timmar av läsning och fördjupning, nya lampor till min nya bil. Den sidan slog (mitt generella ointresse för fordon till trots), an en sträng hos mig och jag insåg hur mycket en bra hemsida verkligen kan göra för köpupplevelsen. Jag klickade mig mellan fordonslampor med ett brinnande nyfunnet intresse, innan jag slutligen bestämde mig för ett 3-pack ljus som med diameter på 7 tum. Dessa kommer sitta som en smäck på min nyinköpta stolthet som står parkerad i garaget. Jag återkommer när tid finns med lite högupplösta bilder, förhoppnings blir det tidigare än senare!